Foto Cât te costă să cumperi un complex hotelier de tip castel medieval în Transilvania

Complexul turistic Prințul Vânător din Turda, de 1.700 mp, este scos la vânzare de către proprietari, soții Adrian și Csilla Sărmășan, la un preţ de 2,5 milioane de euro. În urmă cu 8 ani, cereau 6.5 milioane de euro.

 

Complexul a fost scos la vânzare de Artmark Historical Estate și include un hotel cu 18 camere, amplasat la cateva minute de Castrul Roman și Parcul Municipal din Turda.  Cazarea pe noapte pleacă de la 59 de euro pe noapte şi poate ajunge până la 145 de euro.

Cele 18 spații de cazare sunt amenajate cu grinzi de lemn, mobilier din piele, lemn și fier forjat. Sala mare are mai multe zone amenajate diferit: Coliba Haiducilor, restaurant cu specific vânătoresc, Casa țărănească, realizată în întregime din lemn de stejar de către meșteri maramureșeni, Castelul lui Dracula, construit din piatră naturală, cu ferestre din țepe, și Terasa Turda. Terasa Castelului este cioplită în lemn de meșteri maramureșeni – aici se servesc preparate renumite din vânat, dar și alte specialități culinare românești sau internaționale.

De pe terasă, se pot admira atât grădina japoneză, cât și fântâna castelului, cea din urmă construită din pietre de râu, cu apă curgând în jurul unui mic castel din piatră aflat în mijlocul său. Crama are o capacitate de 100 persoane și este creată pentru degustări de vinuri. 

Comenteaza