Cazări nesimțite de UNTOLD la Cluj-Napoca. Patru nopți la o vilă costă 36.000 de lei

Cazări nesimțite de UNTOLD la Cluj-Napoca. Patru nopți la o vilă costă 36.000 de lei

Festivalul UNTOLD se va desfășura în septembrie, la Cluj Napoca. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Instagram a evenimentului și a avut efect imediat asupra prețurilor cazărilor din oraș și din împrejurimi, care au crescut chiar și de zece ori.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

De obicei, festivalul avea loc în august, însă anul acesta nu a fost suficient timp pentru organizare și a fost mutat în perioada 9 - 12 septembrie 2021. Pe de altă parte, Curtea de Apel Cluj a anulat prevederea din hotărârea de Guvern care obliga spectatorii la un eveniment artistic să fie vaccinați sau să prezinte dovada unui test PCR negativ.

Sute de mii se oameni sunt așteptați să participe la Untold, în septembrie, interesul fiind cu atât mai mare după o pauză de doi ani. Prețul cazărilor a crescut brusc pentru perioada de desfășurare a festivalului, indiferent că este vorba de vile, hoteluri, camere la curte sau campinguri.

Conform digi24.ro, o vilă cu trei camere ajunge să coste în perioada 9 – 12 septembrie (adică patru nopți) 36.000 de lei. Un apartament cu un dormitor, situat la mai puțin de un kilometru de locul de desfășurare a UNTOLD poate fi închiriat pentru patru nopți cu 23.400 de lei, iar unul în centrul Clujului cu 20.000 de lei. Totodată, la hoteluri aproape că nu se mai găsesc camere libere. Proprietarii de case își oferă curțile pentru amenajarea de corturi.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza