Ce angajaţi vor băncile din România

Ce angajaţi vor băncile din România
Anunţurile de angajare introduse de bănci pe portalurile de recrutare sunt tot mai puţine. Totuşi, chiar dacă sunt într-o perioadă de restructurare la nivelul personalului, scot la concurs câteva posturi specializate, conform Banking News.

Cele mai multe locuri de muncă disponibile în cadrul băncilor sunt în tehnologia informaţiei şi pentru ocuparea de funcţii de conducere a unor departamente sau sucursale. Cei interesaţi au şansa de a găsi câteva posturi libere promovate de reprezentanţii de resurse umane pe paginile de internet ale băncilor.

La secţiunea Carieră, fiecare bancă inserează în general câteva amănunte despre strategia de resurse umane, detalii despre posibilitatea de a încărca sau de a trimite CV-ul şi o listă cu posturile vacante. Multe dintre ele au în cadrul acestei secţiuni cu un anunţ simplu de genul „Pentru moment nu avem posturi disponibile", care spune multe despre potenţialul pieţei de muncă din domeniul bancar.

Există şi societăţi bancare care au scos la concurs mai multe poziţii: BRD, Banca Transilvania (BT), ING, Banca Românească şi Libra Internet Bank, aşteptând CV-uri pentru ocuparea a 39 locuri de muncă vacante. BT are poziţii disponibile pentru auditor intern (Cluj-Napoca), relationship manager (Iaşi, Bucureşti), evaluator, consilier întreprinderi mici şi mijlocii, consilier vânzări carduri (Bucureşti), analist credite corporate (Botoşani), consilier IMM (Slobozia), evaluator (Drobeta Turnu Severin).

 

Comenteaza