Ce chartere vor zbura din Cluj în acest sezon

Ce chartere vor zbura din Cluj în acest sezon

Avioanele spre stațiunile turcești se vor înmulți în acest an de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

Mai multe oferte cu plecare de pe aerogara din Someșeni au fost prezentate la Târgul de Turism al României, conform Economica.net. Agenția Paralela 45 a programat spre Antalya, Alanya și Bodrum 23 de curse săptămânale, din 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu Mureș, Iași (câte două curse/săptămână), Bacău, Arad, Baia Mare, Oradea, Suceava, Constanța, Craiova, Satu Mare.

Spre regiunea Bodrum – Kusadasi - Marmaris se zboară din București și din Cluj-Napoca (noutate în 2020) o dată pe săptămână. Oferta de insule grecești cuprinde anul acesta Creta/ Heraklion din București, Cluj-Napoca, Iași, Târgu Mureș și Oradea; Creta/ Chania, Corfu, Rhodos și Mykonos din București.

VEZI Clujul va avea charter de Bodrum

Spre Egipt sunt programate trei curse săptămânale din București, Cluj-Napoca, Timișora (pentru Hurghada) și una, din București, spre Sharm el Sheikh. O vacanță în Bodrum costă de la 468 euro/ persoană la Cluj-Napoca. Prețurile pentru Hurghada pornesc de la 473 de euro/persoană, iar pentru Sharm el Sheikh de la 446 de euro/persoană. 

Christian Tour oferă cazare în Grecia de la 1 euro și reduceri de până la 50% la pachetele în destinații de litoral din țară și străinătate, discount-uri la vacanțe în destinații exotice și programe turistice noi. Vânzări în creștere sunt așteptate, în perioada TTR și pentru vacanțele de Paște și circuitele turistice.

Comenteaza