Ce salarii au specialiștii în comunicare și PR / Postul e căutat în Cluj-Napoca

Ce salarii au specialiștii în comunicare și PR / Postul e căutat în Cluj-Napoca
| Foto: IgorVetushko - Depositphotos.com

Specialiștii în comunicare și relații publice (PR) pot ajunge la o remunerație lunară de până la 1.200 de euro.

Un angajat pe poziţia de specialist în comunicare şi relaţii publice are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.200 de euro net pe lună, conform datelor de la platforma de recrutare online BestJobs.

În prezent, 275 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în comunicare şi relaţii publice sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara.

„Domeniul relaţiilor publice s-a transformat din perspectiva ultimilor trei ani, oferind afacerilor servicii şi mai personalizate şi mai adaptate perioadelor de criză, fie că e vorba de comunicarea corporate sau B2C. Această extindere a domeniului a dus la o vânătoare după specialiştii în comunicare, iar anunţurile active pe BestJobs indică faptul că angajatorii caută candidaţi cu un mix de hard & soft skills, majoritatea poziţiilor deschise fiind în oraşele mari din România, precum Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca“, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: asigurare medicală privată, bonuri de masă, cursuri şi traininguri de specializare, posibilitatea de a lucra remote şi timp de lucru flexibil.

 

Comenteaza