Ce salarii au tâmplarii. Specialiștii lemnului, la mare căutare în Cluj

Ce salarii au tâmplarii. Specialiștii lemnului, la mare căutare în Cluj
| Foto: mavoimages - Depositphotos.com

Firmele oferă remunerații cuprinse între 550 și 850 de euro pe lună pentru postul de tâmplar. 

Un angajat pe poziţia de tâmplar are un salariu care variază, în medie, între 550 şi 850 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Specialiștii lemnului, la mare căutare în Cluj

În prezent, 374 de posturi vacante pentru poziţia de tâmplar sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Drobeta-Turnu Severin, Cluj.

Specialiştii în prelucrarea lemnului sunt greu de găsit, tot mai puţini tineri alegând formarea profesională în industria mobilei. Candidatul pentru rolul de tâmplar lemn trebuie să aibă  experienţă în tâmplărie lemn şi PAL, experienţă de lucrul cu maşinile, utilajele şi materialele caracteristice, să înţeleagă şi să poată respecta desenele tehnice şi schiţele, să ştie să asambleze şi să monteze piesele de mobilier.  Sunt apreciate abilităţile tehnice şi îndemânare, seriozitate şi orientare către calitate, flexibilitate şi disponibilitate de a călători. Sunt la mare căutare astfel de specialişti în Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Drobeta Turnu Severin, sau Cluj, iar oferta salarială este între 550 şi 850 euro net - Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, decontarea transportului, bonusuri de performanţă şi prime de sărbători.

Comenteaza