Ce salarii oferă angajatorii din Cluj în pandemie. Imobiliar: 1.600 euro, inginer: 1.200 de euro

Ce salarii oferă angajatorii din Cluj în pandemie. Imobiliar: 1.600 euro, inginer: 1.200 de euro
Consilierul imobiliar, un profesionist căutat la Cluj

Companiile cu activitate în județul Cluj sunt dispuse să ofere, în această perioadă, unui inginer constructor până la 1.200 euro/lună, iar unui consilier imobiliar, maximum 1.600 de euro.

ZIUA de CLUJ face o trecere în revistă a principalelor anunțuri de locuri de muncă publicate de către agenții economici în județ. Societatea de construcții Real Record Builder Dej promite inginerilor care vor fi angajați full time salarii de 4.000-6.000 lei, o ofertă asemănătoare venind și din partea CMP Building, cu sediul în Bistrița.

Sarcinile lor sunt de urmărire și supraveghere a lucrărilor, de coordonare a echipelor de muncitori, de întocmire a necesarului de materiale și de situații de lucrări. Agenții de curățenie se pot aștepta la salarii lunare între 500 și 2.500 de lei la societatea Aria Facility Services. Aici plata se face la oră, întocmindu-se contracte de muncă, potrivit specificațiilor angajatorului.

Agenția Don Imobiliare oferă venituri lunare între 1.500 și 8.000 de lei viitorilor săi consilieri, care trebuie să intermedieze tranzacțiile de vânzare și închiriere, să prospecteze piața pentru aducerea de noi proprietăți și să se deplaseze în teren cu potențialii clienți.

Un mecanic – tinichigiu industrial este remunerat la Stim Service Florești între 2.000 și 5.000 de lei pe lună, fără ca agentul economic să specifice nivelul cerut de experiență. În aceeași localitate, un constructor pentru izolații termosisteme, decorative și glet are promis un salariu lunar de 3-5.000 de lei la Vero Garden.

Agenții de curierat, plătiți cu ora

Există și posturi pentru care nu se specifică un salariu lunar, ci un tarif orar. Acesta se ridică la 25 lei/lună pentru curierii de la Glovo, de 15 lei/oră la Raio Team - Tazz by Emag, cu specificația că ultimii trebuie să aibă vehicul propriu (mașină, scuter, bicicletă). Oriflame plătește agenții cu un comision pe card între 300 și 3.000 de lei, la care se adaugă bonusuri “chiar și de 1.000 de euro”, după promisiunile reprezentanților companiei. Agenții lucrează aici 2-8 ore pe zi.    

”Vedem o evoluție a cifrelor pe care candidații, cel puțin, o așteptau de mult – a mai scăzut puțin numărul aplicărilor, dar a crescut numărul joburilor noi. Cluj-Napoca și București au fost chiar și anul trecut la niveluri similare, ritmul de angajare nu a fost foarte afectat de declanșarea pandemiei”, a specificat Roxana Drăghici, director de vânzări al platformei Ejobs România.

Cluj-Napoca avea o ofertă de 4.500 de joburi noi disponibile pe Ejobs. În România, retailul a fost domeniul pentru care erau căutați cei mai mulți candidați, urmat de transport / logistică, prestări servicii, IT, telecom, call center / servicii externalizate și producție. 

Comenteaza