Ce salariu are un fizician medical. Postul e căutat în Cluj-Napoca

Ce salariu are un fizician medical. Postul e căutat în Cluj-Napoca
| Foto: photography33 - Depositphotos.com

Un fizician medical poate câștiga până la 1.000 de euro pe lună, iar în Cluj-Napoca sunt printre cele mai multe anunțuri de angajare pentru acest post.

Un angajat pe poziţia de fizician medical are un salariu care variază, în medie, între 600 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Clujul are printre cele mai multe anunțuri de angajare pentru postul de fizician medical

În prezent, 362 de posturi vacante pentru poziţia de fizician medical sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Alba Iulia, Cluj-Napoca. 

„Un fizician medical face parte din echipa de radioterapie/oncologie a unei instituţii medicale şi are ca principale responsabilităţi să prepare dozele radioactive pentru fiecare pacient, să completeze fişele medicale ale pacienţilor conform protocoalelor interne şi să măsoare periodic cu aparatura din dotare echipamentele de investigaţii pentru a asigura respectarea standardelor în vigoare. Printre cerinţele pentru o astfel de poziţie se numără studiile în fizică cu specializare în fizică medicală, experienţa în radioterapie şi în operarea echipamentelor de imagistică de tip CT/RMN/radiologie/mamografie. Conform datelor din platforma BestJobs, oferta de locuri de muncă pentru această poziţie este mai mare în Bucureşti, Alba Iulia şi Cluj-Napoca, iar salariul este cuprins în intervalul 600-1.000 euro/lună, în medie“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, vouchere de vacanţă şi reduceri la servicii medicale.

Comenteaza