Ce salariu are un inginer metalurg. Postul este foarte căutat în Cluj

Ce salariu are un inginer metalurg. Postul este foarte căutat în Cluj
| Foto: Goodluz - Depositphotos.com

Inginerii metalurgiști sunt printre cei mai căutați în Cluj-Napoca, iar remunerația medie lunară variază între 900 și 1.200 de euro.

Un angajat pe poziţia de inginer tehnolog metalurg are un salariu lunar care variază, în medie, între 900 şi 1.200 de euro net, potrivit datelor de la platforma de recrutare online BestJobs.

Firmele de la Cluj caută ingineri în metalurgie

În lista de atribuţii ale unui inginer tehnolog metalurg se numără coordonarea execuţiei de produse şi servicii de metalurgie şi prelucrări mecanice în conformitate cu documentaţia tehnică de execuţie a produselor, asigurându-se că sunt respectate standardele de calitate specifice. Candidaţii au nevoie de studii superioare tehnice şi experienţă în domeniul metalurgiei şi a  prelucrărilor mecanice - secţie de producţie. Abilitatea de a lucra în echipă, atenţia distributivă, seriozitate, buna planificare şi organizare, sunt calităţi căutate pentru rol. Cele mai multe poziţii deschise pe platformă se regăsesc în special în Ilfov, Bucureşti, Ialomiţa, Prahova sau Cluj-Napoca, iar salariul net lunar pentru acest rol este cuprins în intervalul 900 – 1.200 de euro - Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, decontare transport, prime de sărbători, abonament clinici medicale private şi vouchere de vacanţă. 

Comenteaza