Cea mai ieftină mașină Tesla va fi fabricată în Europa. Ce preț va avea

Cea mai ieftină mașină Tesla va fi fabricată în Europa. Ce preț va avea
| Foto: Mediafax

Tesla Model 2 este probabil una dintre cele mai așteptate mașini electrice datorită prețului. Autovehiculul va fi produs în uzina din Berlin.

Într-o vizită recentă la Giga Berlin, Elon Musk a declarat că maşina electrică economică a companiei, un model foarte aşteptat al Tesla, va ieşi din uzina germană de la Berlin, unde este fabricat în prezent Modelul Y, cel mai popular vehicul electric din Europa.

Modelul economic foarte aşteptat al mărcii Tesla, care este cunoscut sub numele de Model 2, va fi produs în Giga Berlin, adică în interiorul fabricii pe care compania americană a construit-o în Gruenheide, lângă oraşul german Berlin.

Elon Musk însuşi a declarat acest lucru în timpul unei vizite recente la fabrică. Antreprenorul american ar fi vorbit cu angajaţii prezenţi despre planul de construire a unui vehicul de 25.000 de euro în cadrul uzinei germane. Ştirea a fost prezentată de Reuters, citând o sursă care a preferat să rămână anonimă.

Tesla intenţionează să dubleze capacitatea de producţie a fabricii sale germane la 1 milion de vehicule pe an. Cu toate acestea, producătorul nu a furnizat actualizări cu privire la numărul de maşini pe care le-a produs din martie, când a declarat că a produs 5.000 de vehicule într-o săptămână, egal cu aproximativ aproximativ. 250.000 pe an.

Fabrica germană produce în prezent SUV-ul Model Y, cel mai bine vândut vehicul electric din Europa.

Comenteaza