Cel mai bogat om din lume a vrut să cumpere Twitter cu 41 de milarde de dolari. Primul acționar care l-a refuzat

Cel mai bogat om din lume a vrut să cumpere Twitter cu 41 de milarde de dolari. Primul acționar care l-a refuzat

Lui Elon Musk i s-a refuzat oferta de 41 de milioane pentru achiziția rețelei de socializare Twitter. Șeicul miliardar Al Waleed Bin Talal Al Saud, care este unul dintre principalii acționari, spune că suma ar fi prea mică pentru ce perspective de creștere are platforma.

Elon Musk, directorul general al Tesla, a făcut o ofertă de achiziție a tuturor acțiunilor Twitter, pentru suma de 41.39 de miliarde de dolari, potrivit Reuters, citat de Agerpres.

Cel mai bogat om din lume, a fost refuzat de  prințul saudit Al Waleed Bin Talal Al Saud, unul dintre principalii acționari în gigantul tech, care a respins, chiar pe rețeaua socială, oferta lui Musk de 41 de miliarde de dolari.

Al Waleed Bin Talal Al Saud: Oferta e prea mică

„Nu cred că oferta făcută de Elon Musk se apropie măcar de valoarea intrinsecă a Twitter, mai ales având în vedere perspectivele sale de creștere. Fiind unul dintre cei mai mari și cei mai de lungă durată acționari ai Twitter, eu și Kingdom Holding Company (n .red. – compania-conglomerat de stat a Arabiei Saudite) respingem această ofertă”, a scris Al Waleed bin Talal al Saud pe Twitter.

Al Waleed Bin Talal Al Saud, miliardar saudit care a intrat, în trecut, în conflict cu prințul moștenitor al Regatului saudit este unul dintre cei mai mari acționari ai Twitter.

Elon Musk i-a răspuns, ulterior prințului, printr-un mesaj ironic, întrebându-se „care sunt pozițiile Regatului asupra libertății de exprimare jurnalistică”.

Comenteaza