Cele mai valoroase locuinţe sunt în Cluj

Cele mai valoroase locuinţe sunt în Cluj
Cele mai valoroase locuinţe sunt în Cluj
Cele mai valoroase locuinţe sunt în Cluj

Belle Residence, o investiţie sigură şi modernă.

Clujul este vedeta necontestată a pieţei imobiliare, iar aici facem referire la valoarea locuinţelor în comparaţie cu alte oraşe ale ţării, chiar şi Capitala. Cu peste 40.000 de tranzacţii în 2017, Clujul a recuperat cea mai mare parte din declinul consemnat în perioada de recesiune, valoarea actuală situându-se foarte aproape de punctul maxim al pieţei (în 2008). 

Aşadar, un apartament în cel mai occidental oraş al ţării este o investiţie sigură fie că vorbim de achiziţionare pentru locuire sau închiriere. Cu peste 3,6 milioane de români care intenționează să se mute în următorii 5 ani, iar 66,5% dintre aceștia ar prefera tot în România, între cele mai atractive oraşe fiind Cluj-Napoca, conform unui studiu al Băncii Mondiale, şi cu o rată a şomajului de sub 2%, un apartmanet nou, modern şi cu o poziţionare centrală este cea mai bună alegere pentru orice cumpărător.

Situat la numai căteva minute de centrul Clujului, pe strada Traian, EBS Real Estate Investment (EBS REI) vă prezintă ansamblul Belle Residence, dezvoltat după principii dintre cele mai exigente.

Cuprinde locuinţe cu 1, 2 şi 3 camere, cu suprafeţe cuprinse între 31,72 şi 76.98 mp, construite pe structuri ce respectă valorile normative ale codului de proiectare seismică, indicativ P100-1-2013. Tipuri de apartamente:

            •         1 camera: 31,72 m2 http://apartamente.belleresidence.ro/etaj-5/a19v15/

            •         2 camere: 49,86 m2 – 64,05 m2 http://apartamente.belleresidence.ro/etaj-5/b17e25/

            •         3 camere: 76.98 m2 - http://apartamente.belleresidence.ro/etaj-5/c20sv35/

Apartamentele se predau beneficiarilor astfel:

  • semifinisate
  • cu uşă metalică la intrarea în apartament
  • tâmplărie PVC termoizolantă montată
  • pereţii şi tavanele gletuite cu un strat de glet,
  • sapă autonivelantă
  • centrală termică
  • instalaţii electrice
  • Instalaţii sanitare
  • instalaţii termice

Clienţii EBS REI au posibilitatea optimizării spaţiului locativ. Nu în ultimul rând, viitori proprietari Belle Residence beneficiază de curte interioară, cu spaţiu amenajat pentru copii şi parking subteran şi suprateran.

EBS Real Estate Investment a fost înfiinţată în anul 2015, având ca obiectiv aducerea de plus valoare în viaţa clienţilor noştri prin calitatea, confortul şi utilitatea locuinţelor pe care le costruim.

"Suntem o echipă dedicată, cu oameni pasionaţi, profesionişti şi cu experienţă în industria imobiliară. Ştim cât sunt de importante deciziile în ceea ce priveşte familia şi viitorul dumneavoastră, de aceea suntem conectaţi la dorinţele şi nevoile clienţilor noştri în permanenţă.

Lumea este într-o schimbare continuuă. Obiceiurile locative devin tot mai cosmopolite. O parte însemnată din generaţia actuală preferă socializarea în afara locuinţei şi călătoriile, iar „acasă” reprezintă un mediu cât mai confortabil, uşor de întreţinut şi de gestionat.

Totodată, înţelegem că “acasă" este o parte foarte importantă a vieţii fiecăruia din noi. “Acasă” găzduieşte familia, se crează amintirile şi viitorul nostru. EBS REI vă oferă proiecte imobiliare excepţionale datorită poziţionăriii proiectelor în locaţii centrale şi ultra-centrale şi a calitătii materialelor, satisfacând astfel cele mai exigente gusturi" a declarat managementul EBS REI.

Comenteaza