CEO bancă controlată de austrieci în România: Susținem activ și fără echivoc aderarea României la Schengen

CEO bancă controlată de austrieci în România: Susținem activ și fără echivoc aderarea României la Schengen
| Foto: pincasso - Depositphotos.com

Sergiu Manea, CEO BCR, al cărui proprietar este grupul austriac Erste, a scris, pe pagina sa de Linkedin, potrivit zf.ro, că BCR susţine aderarea României la spaţiul Schengen. Mesajul vine în contextul în care Austria a dat un vot negativ intrării României şi Bulgariei în spaţiul Schengen.
 

Sergiu Manea, CEO BCR, al cărui proprietar este grupul austriac Erste, a scris, pe pagina sa de Linkedin, că BCR susţine aderarea României la spaţiul Schengen. Mesajul vine în contextul în care Austria a dat un vot negativ intrării României şi Bulgariei în spaţiul Schengen, în vreme ce Croaţiei, ultima ţară intrată în UE, i-a dat vot pozitiv.

„Am susţinut, susţinem şi vom continua să susţinem activ şi fără echivoc aderarea României la Schengen. Iar noi, BCR, colegi şi acţionari, ne dorim să reiterăm poziţia comună pe care o avem: credem şi investim în România”, a scris Manea pe Linkedin.

„Credem în România indiferent de vremuri şi indiferent de context şi facem asta inspiraţi de clienţii şi oamenii din BCR. Credem şi investim în România, fie că vorbim despre cursurile de educaţie şi sănătate financiară, fie că vorbim despre finanţarea a peste 10.000 de companii care creează 600.000 de locuri de muncă. Credem şi investim în România când sprijinim planurile de viaţă ale clienţilor, dar şi când îi ajutăm să ia deciziile cele mai bune în contextul situaţiei lor financiare. Credem şi investim în România cu ajutorul celor 5.300 de angajaţi BCR. Facem asta pentru 3 milioane de oameni, clienţii noştri, care, la rândul lor, cred şi investesc în România. Credem în România, investim în România şi facem tot ceea ce ţine de noi, ca bancă, pentru a sprijini economia României. Am făcut-o de fiecare dată când a fost nevoie şi asta vom continua să facem”, adaugă Manea
 

Comenteaza