CFR Cluj își racolează directori de pe piața liberă

CFR Cluj își racolează directori de pe piața liberă

Clubul de fotbal CFR Cluj 1907 va angaja un director de marketing, un director tehnic și un web specialist pentru a-și mări echipa administrativă.

“Mărim echipa campioană! Clubul CFR 1907 Cluj angajează web specialist, director de marketing, director ticketing/tehnic. Dacă dorești să te alături unui colectiv tânăr, ambițios și entuziast, trimite-ne CV-ul și menționează pentru ce post aplici”, le-a transmis potențialilor candidați conducerea clubului.

Pentru postul de director de marketing se cere experiență în domeniu sau în vânzări, cunoștințe de limba engleză, abilități de comunicare și negociere. Acesta va trebui să elaboreze strategia pentru acțiunile de marketing, să mențină relația cu actuali parteneri ai clubului și să atragă noi contracte și se implice activ în cadrul evenimentelor sportive și să implementeze activări.

Specialistul web trebuie să aibă experienți în administrarea platformelor social media, să administreze toate platformele online ale clubului, să aibă cunoștințe de SEO și să cunoască engleza.  

Directorul ticketing / tehnic va administra această platformă de ticketing (sales si acces) pentru bilete și abonamente, dar și sistemele electronice sau digitale din stadion și a sistemelor de supraveghere de la arena din Gruia.

CFR a câștigat de șase ori titlul de campioană națională. La începutul anilor 2000, clubul aflat în Divizia C a fost preluat de omul de afaceri Arped Paszkany și după numai câteva sezoane, a promovat în Divizia A.

În 2008, sub conducerea antrenorului Ioan Andone, a obținut eventul, câștigând pentru prima dată campionatul și Cupa României. În 2018, redevine campioana României pentru a patra oară, după o pauză de șase ani, reușind să cucerească și următoarele două titluri, în 2019 și 2020.

Echipa evoluează pe Stadionul Dr. C. Rădulescu, arena cu 24.500 de locuri. Ca finanțator apare Ion Varga, iar ca președinte, Marian Băgăcean, antrenorul principal al acesteia fiind Dan Petrescu.

Comenteaza