Cine angajează la Cluj? Târg cu 2.000 de oferte, AZI!

Cine angajează la Cluj? Târg cu 2.000 de oferte, AZI!

Peste 60 de companii participă, în 26 și 27 martie 2019, la Târgul de Cariere din Cluj-Napoca. Evenimentul are loc la BT Arena din Cluj-Napoca, între orele 11-18:00. Intrarea este gratuită.

Peste 60 de companii din domeniile Retail, Automotive, Turism, Consultanță, Inginerie, Producție tehnică, Servicii și BPO, Energie și Financiar-bancar vor fi prezente la eveniment. Printre acestea se numără: Vertiv, Emerson, STC, Genpact, LIDL, Blue Projects, Kaufland, STA Travel, Michelin, VOHKUS Technologies. Angajatorii oferă peste 2.000 de locuri de muncă. Pentru prima dată la Târgul de Cariere participă firmele Orange și Amazon, care oferă job-uri în categoria Call Center, respectiv locuri de muncă în domeniul IT, compania Amazon angajând chiar și remote.

 I love my job Academy

În 26 martie 2019, la conferința I love my job, clujenii vor avea ocazia să-i asculte pe Irina Margareta Nistor, Dani Oțil, Cristian Hordilă, Bogdan Bob Rădulescu, Raluca Anton, Mircea Stoica, Diana Apan, Cosmin Andron, Anca Dinu și Bogdan Florea. În 27 martie 2019, activitățile din cadrul I love my job Academy continuă cu o secțiune dedicată antreprenorilor, la care vor participa Vlad Crișan, Ruben Perju, Vlad Icleanu și Radu Sălcudean. Cei care se înregistrează gratuit la conferința I love my job au ocazia să câștige gratuit bilete la Electric Castle și un abonament la TIFF 18.

Aplicaţie pentru recrutare 

Recrutarea se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Cluj.

 

Comenteaza