Foto Cine este „Mama Măgărițelor”, antreprenoarea din Cluj, care a cerut 200.000 de Euro la Imperiul Leilor

Cine este „Mama Măgărițelor”, antreprenoarea din Cluj, care a cerut 200.000 de Euro la Imperiul Leilor
| Foto: captura video - https://www.protv.ro/emisiuni/imperiul-leilor
Cine este „Mama Măgărițelor”, antreprenoarea din Cluj, care cerut 200.000 de Euro la Imperiul Leilor
Cine este „Mama Măgărițelor”, antreprenoarea din Cluj, care cerut 200.000 de euro la Imperiul Leilor
Cine este „Mama Măgărițelor”, antreprenoarea din Cluj, care cerut 200.000 de euro la Imperiul Leilor
Cine este „Mama Măgărițelor”, antreprenoarea din Cluj, care cerut 200.000 de euro la Imperiul Leilor

O antreprenoare din Cluj s-a prezentat în fața Leilor pentru a cere o investiție de 200.000 de euro pentru 20% din companie. Antreprenoarea a dezvoltat o afacere inedită, după ce a lucrat mulți ani pe vase de croazieră. 

Ileana Berci, cunoscută cu pseudonimul „Ili - Mama Măgărițelor” în Cara, la 17 km de Cluj-Napoca, se mândrește cu ferma ei și brandul pe care l-a creat. Un litru de lapte de măgăriţă costă cât o jumătate de gram de aur, 120 de lei litrul. În 2018, Ileana Berci are o o fermă de măgăriţe, iar scopul a fost comercializarea laptelui de măgăriță. În prezent, în fermă sunt 177 de măgărițe, a transmis stirileprotv.ro

„Am un restaurant la mine în gredină, cu mâncare cum făcea bunica, de-alea. Amu ne-am dat startul, dar trebuie un pic împins de la spate. De ce am venit eu la voi? Vreau să fac cel mai fain retreat de la Cluj, cu măgărițe. Adică, pe lângă restaurant, să avem și cazare și un centru de echitație și terapie pentru copii. Am văzut copiii, cum intră în comunitate sunt bolnavi, dar cei care beau lapte de măgăriţă de la noi, nu au lipsit o zi de la şcoală sau de la grădi”, a spus Ileana la Imperiul Leilor în cele 2 minute pe care le-a avut la dispoziţie pentru a-şi prezenta ideea de business. 

"În Cluj oamenii nu mai vor să îşi facă petrecerile pentru copii la locaţiile din oraş, vor să iasă la aer, să se relaxeze să se zenifice. Le dau lapte, mâncărică bună, distracţie, călărie... 35, 40 de litri pe de lapte producem pe zi la fermă", le-a mai spus leilor Ileana, care face 10.000 de euro în cea mai bună lună, laptele de măgăriţă fiind de fapt un fel de elixir. 

Cljeanca este şi membră în asociația ROA Cluj, o asociație de producători care practică vânzarea directă a produselor  către clienți, fără intermediari. Producătorii se întâlnesc în parcări mari şi predau produsele cerute de către clienit.

Până în 2017 Ileana Berci a lucrat pe vase de croazieră, Royal Carribbean. Ea răcea foarte des, avea fluctuații de greutate, era predispusă la diverse alergii. Acesta a fost motivul pentru care a cumpărat, în 2018, măgărițe. În croazieră a cunoscut o doamna care a sfătuit-o să consume laptele de măgăriță, fiind un aliment miraculos. Datorită acelei persoane a descoperit beneficiile laptelui, spune femeia. Acum este mai sănătoasă decât la 20 de ani, susține Ileana Berci.

Deşi autenticitatea antreprenoarei de la Cluj nu i-a convins pe Leii de la emisiune, aceştia au felicitat-o pe clujeancă deoarece se implică şi pentru a ajuta copiii prin terapia cu animale. Aceştia au aplaudat-o pe Ileana deoarece e un om care îşi câştigă pâinea cu atâta bucurie şi i-au transmis că se poate apuca şi de actorie deoarece are talent destul. 

Comenteaza