Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord are o nouă conducere

Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord are o nouă conducere
| Foto: Facebook / DWNT

Florin Sabou a câștigat un nou mandat la conducerea Clubului Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord (Deutschsprachiger Wirtschaftsklub Nordtransilvanien - DWNT), poziție pentru care a concurat și Andrea Marliere, CEO-ul companiei Accesa.

În urma procesului electoral care a avut loc joi, în cadrul căruia și-au exprimat votul aproximativ 80% din membrii cu drept de vot ai clubului, noul Consiliu Director al DWNT are următoare componență:

  • Președinte: Florin Sabou (Fa. Neotronik)
  • Vicepreședinte: Erika Varga (Robert Bosch Romania)
  • Vicepreședinte: Daniel Metz (NTT DATA Romania, Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia)
  • Membru al Consiliului: Claudia Indreica (Psihoselect)
  • Membru al Consiliului: Miguel Palma (Heco Schrauben)

"În Consiliul Director reconfirmat prin alegeri, împreună cu colegii mei Erika Varga, Daniel Metz, Claudia Indreica și Miguel Palma, avem o echipă omogenă, cu expertiză în mai multe direcții și suntem cu toții recunoscători membrilor noștri pentru susținerea și încredere, prin faptul că am fost confirmați și realeși pentru alți trei ani. În acest moment e firesc să îi felicităm îndeosebi pe ceilalți membri implicați în alegeri pentru angajamentul lor", a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, președintele Florin Sabou.

DWNT are în acest moment peste 100 de membri activi.

"Acționăm și suntem cel mai activ club economic în regiune și încercăm să ne racordăm la temele relevante ale ecomoniei pentru a fi o platformă utilă mediului de bussines, în special a celui vorbitor de limba germana sau activ în relațiile comerciale dintre România și cel mai important partener economic al ei, Germania", a explicat Florin Sabou.

Acesta a vorbit despre viitorul DWNT.

"La nivel de organizație, împreună cu membrii clubului, plănuim mai multe actvități și evenimente majore, de business sau networking, prin care vrem să dăm valoare și conținut companiilor și mediului de afaceri din Cluj și Regiunea de Nord-Vest a Transilvaniei, incluzând evenimente academice, sociale și culturale. Nu în cele din urmă, intenționăm inclusiv reluarea Festivalului Herbstfest din centrul Clujului", a mai declarat președintele Clubului Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord.

Din DWNT fac parte companii importante precum Bosch, NTT Data Romania, MHP, E-ON, Lidl, Pfeiffer Vacuum, Gühring, Accesa, Emerson, Eckerle, Haufe, DB Schenker, Electroglobal, FSP Global, Heco Schrauben BKS Ing. și multe altele, active în domeniu precum producție, IT, sistemul bancar, juridic, fiscal, construcții, logistic și servicii.

Comenteaza