Clujana deschide opt magazine noi, inclusiv în București. Va lansa noi modele de încălţăminte

Clujana deschide opt magazine noi, inclusiv în București. Va lansa noi modele de încălţăminte

Clujana, producator de încălţăminte clujean cu o istorie de peste un secol, va deschide, în perioada următoare, opt noi magazine în tot atâtea orașe importante ale ţării, inclusiv în Bucureşti. Va lansa noi modele pe piaţă, păstrându-le însă pe cele consacrate. 

Odată cu aprobarea planului de reorganizare, se preconizează că în maximum trei luni Clujana să iasă din procedura de insolvență (Mai multe detalii, AICI!). În acest context, renumitul producător de încălțăminte va continua direcțiile strategice din ultima perioadă, intenția fiind de a deschide noi magazine, de a diversifica și adapta campaniile de marketing, în paralel cu relansarea brandului în mediul digital. 

În toamna anului 2018, Clujana a deschis un nou magazin în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, în Piața Mihai Viteazul nr. 30. Totodată, pentru a veni în sprijinul celor care îi apreciază produsele și care nu domiciliază în municipiului reședință de județ, societatea a lansat un nou website care poate fi accesat la adresa http://clujanacluj.com/, precum și un magazin online http://clujanacluj.com/shop/. 

Ca urmare a acestor inițiative, societatea a înregistrat la finalul anului o dublare a vânzărilor în magazine, respectiv o triplare a vânzărilor în rețeaua de distribuție națională. Pentru a ajunge la aceste rezultate, societatea la care Consiliul Județean este acționar majoritar a derulat o serie de campanii de marketing, în mediul online și în mass-media, al căror scop a fost cel de prezentare a ofertei, extrem de variate. 

Fabrica se mută în Tetarom I

Consiliul Judeţean (CJ) a cumpărat clădirile Clujana cu 4,8 milioane de euro, fabrica de încălțăminte urmând să-şi mute activitatea într-o hală din parcul industrial Tetarom I, din primăvară. În imobilele de Piaţa 1 Mai vor fi relocate birouri şi spaţii de arhivare ale unor instituţii.

Nouă imobile, terenuri și construcții (birouri, spații comerciale, curți și hale de producție), au trecut în proprietatea județului. Conform contractului de vânzare-cumpărare, toate cele nouă imobile, în suprafață totală de 9.929 mp, vor fi predate către CJ în maximum 90 de zile.

CJ vrea să mute liniile de producție și celelalte active în una din halele nou construite în Tetarom. Imobilele edificate prin intermediul proiectului cu finanțare europeană de extindere a parcului industrial sunt finalizate și vor fi recepționate în perioada următoare.

Comenteaza