Clujana îşi deschide magazin în aeroport

Clujana îşi deschide magazin în aeroport
Încă un magazin al fabricii de încălţăminte Clujana, de mâine. Dar nu la mall sau în centrul Clujului, ci la aeroportul internaţional.

Magazinul Clujana va fi deschis mâine la ora 15 în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe. "Deschiderea noului magazin din Aeroportul clujean marchează practic ritmul de dezvoltare deosebit, înregistrat de ambele societăţi", a explicat Tişe.

Magazinul este situat în terminalul de plecări internaţionale a Aeroprotului şi comercializează şi accesorii ale partenerilor fabricii. De menţionat, la magazin au acces doar plătitorii de bilete de avion, având în vedere că acesta este situat în zona restricţionată din terminalul de plecări externe. "Este o poartă bună spre Occident", explică directorul Clujana, Radu Ţărmure, care adaugă că a preferat această zonă, restricţionată, "pentru că aici cei care au făcut deja check-in-ul stau cel puţin o oră iar în zonă mai e deschis doar un magazin şi o cafenea".

Magazinul va vinde şi produse complementare - curele, borsete sau genţi de mână şi respectiv produse de întreţinere a obiectelor din piele.

Acţionarul majoritar al Clujana, cu 98% dintre participaţii, este Consiliul Judeţean. Clujana a mai deschis magazine în mall-urile din Floreşti şi Gheorgheni.

Comenteaza