Clujenii de la AROBS, donații în serie pentru spitale

Clujenii de la AROBS, donații în serie pentru spitale

Mai multe spitale din județele Cluj, Mureș și Arad au primit echipament medical donat de compania informatică AROBS Transilvania Software (ATS).

"Misiune îndeplinită cu primele 10.000 de măști speciale FFP2. Colegii noștri de la Mureș și Arad au livrat măștile către unitățile medicale din comunitățile locale, unde s-a identificat nevoia de echipament medical. Serviciul Județean de Ambulanță Mureș beneficiază și de servicii de management de flotă gratuite oferite de colegii noștri de la TrackGPS”, au menționat reprezentanții AROBS.

La Cluj-Napoca, donațiile au vizat Spitalul Clinic Municipal, Spitalul de Recuperare și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello. Compania informatică din Cluj va asigura autovehiculelor sanitare ale statului servicii de monitorizare gratuită pe durata crizei coronavirusului. 

Aceasta a semnat în 2018 un acord privind preluarea SAS Grup, firma care deține platforma Alarma.ro și unul dintre jucătorii din top 3 în domeniul furnizării de soluții de monitorizare de flotă auto din România. 800 de angajați și colaboratori activează în sediile ATS din România la care se adaugă filialele internaționale.

Comenteaza