Clujenii de la E-Infra au crescut cu 20% în pandemie. “Vrem să deținem infrastructură critică”

Clujenii de la E-Infra au crescut cu 20% în pandemie. “Vrem să deținem infrastructură critică”

Grupul de companii constituit în jurul Electrogrup Cluj anunță că va deveni cel mai important constructor de infrastructură din regiune şi deţinător de infrastructură critică.

Holdingul E-Infra a raportat afaceri de 123 de milioane de euro, un profit înainte de taxe de 17 milioane și un profit net de 8 milioane. „Electrogrup a derulat proiecte complexe în construcția de autostrăzi, spitale, proiecte energetice, de smart city și de telecomunicații, în România și Uniunea Europeană.

Nova Power & Gas (NPG) a devenit un furnizor important de energie și gaz, nu doar pentru companii, ci și pentru consumatorii casnici. Netcity și Direct One au asigurat cu succes telecomunicații critice, dovedind siguranța rețelelor pe care le dețin”, a declarat Daniel Farmache, CEO al E-Infra.

„Investițiile în infrastructura modernă sunt mai necesare decât oricând în România; noi lucrăm zi de zi pentru a fi un important vehicul în această transformare a țării, cu obiectivul de a deveni cel mai important constructor de infrastructură din regiune şi deţinător de infrastructură critică”, a menționat Teofil Mureșan, președintele grupului.

E-Infra activează ca dezvoltator și investitor în proiecte de infrastructură energetică și de telecomunicații și cuprinde companiile Electrogrup, NPG, Direct One și Netcity Telecom.

 

Comenteaza