Clujenii de la Enex vor alimenta cu energie iluminatul public și semafoarele din Timișoara

Clujenii de la Enex vor alimenta cu energie iluminatul public și semafoarele din Timișoara

Compania clujeană Enex primește 10 milioane de lei de la Primăria Timișoara pentru a asigura curentul electric necesar alimentării instalațiilor de afișaj și semaforizare, fântânilor și iluminatul public din oraș.

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice a fost publicat anunțul de atribuire a contractului pentru furnizare de energie electrică în locații din Timișoara, panouri informative, instalații de semaforizare, fântâni publice și iluminat public în 2021, conform Transilvania Business.

Suma alocată este în valoare de 10,5 milioane de lei. Conform anunțului, câștigătoare este societatea Enex Cluj. Aceasta are, conform datelor publicate pe site-ul propriu, un capital social de 1.000 de lei.

”Enex furnizează energie electrică și gaze naturale. Compania oferă contracte adaptate consumurilor energetice și informații cu privire la reglementările în domeniul pieței libere de energie din România. Oferim servicii complexe de monitorizare a consumurilor, transformăm în timp real consumurile zilnice și parametrii de calitate a energiei electrice prin montarea de contoare martor.

Implementăm soluții cu privire la problemele legate de continuitatea în alimentare. Manifestăm un continuu interes pentru reducerea prețurilor la energie, prin participarea pe Piața de Echilibrare și Piața pentru Ziua Următoare”, precizează Enex. În 2019, compania a avut afaceri de 36,7 milioane de lei și un profit de 106.952 lei. Aceasta va oferi curentul electric necesar pentru punctele de consum menționate.

”În baza contractului, se va furniza energie electrică de joasa tensiune pentru toate puncte de consum aparținând municipiului, în condițiile respectării în totalitate a cerințelor din caietul de sarcini, a anexei acestuia si a Instrucțiunilor catre ofertanti.

Se va achiziționa energie electrică pentru punctele de consum menționate în caietului de sarcini, de la un furnizor titular de licență de furnizare a energiei electrice, care activează pe piața liberă, la tarife negociate, mai mici decât cele de pe piaţa reglementată, prin intermediul Bursei Române de Mărfuri”, se spune în anunțul de atribuire.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza