Clujenii de la FSP Global vor asigura asistență pentru grupul Contacts

Clujenii de la FSP Global vor asigura asistență pentru grupul Contacts

Una dintre cele mai mari platforme de comunicare online din lume va primi suport tehnic din Cluj-Napoca.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Sharpminds Global, membră a grupului FSP Global Cluj, a semnat un parteneriat strategic cu Contents (fosta Entire Digital), lider de piață mondial în domeniul comunicării online. Scopul este de a asigura asistență de cea mai bună calitate și suport tehnic profesionist întregii rețele internaționale de editori colaboratori ai Contents.

FSP este acționar al Contents, companie considerată de specialiști ca deschizător de drumuri și următorul ”unicorn” în domeniul marketingului digital. Startup-ul folosește inteligența artificială pentru a analiza informațiile pentru creare de conținut multilingvistic nativ și a obținut o finanțare de șase milioane de dolari.

”E foarte important pentru un domeniu atât de dinamic, pentru editorii care furnizează conținut proaspăt, materiale noi încontinuu, să aibă parte de același tip de asistență eficientă, permanentă. Este cea mai bună modalitate de a-i ajuta să livreze informație actualizată, în timp real, peste tot în lume. Acest parteneriat global reprezintă faza următoare a unei colaborări care funcționează  deja de ceva vreme”, a declarat Antonio Patane (foto dreapta), fondatorul FSP Global.

FSP este un consorțiu internațional cu sediul central în Cluj-Napoca. FSP Global, principala companie, este lider de piață în domeniul externalizării proceselor interne ale afacerilor care furnizează relații cu clienții și consultanță prin intermediul call center-urilor sale pentru 25 de țări.

Grupul Contents activează pe două direcții: Contents.Media exploatează propria tehnologie pentru a produce și a îmbunătăți proiectele editoriale online, iar  Contents.com dezvoltă platforma digitală și o pune la dispoziția clienților în format SaaS. Cei 32 de membri ai echipei își desfășoară activitatea în orașe ca Milano, Paris, Londra, Madrid, Las Vegas.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza