Clujenii de la Life is Hard caută 4,5 milioane de euro la Bursă

Clujenii de la Life is Hard caută 4,5 milioane de euro la Bursă
| Foto: vp-news.com

Life is Hard Cluj, prima companie românească de software de pe piața AeRo a BVB, listează azi obligațiuni în valoare de 4,5 milioane de lei, sub simbolul bursier LIH25.

Life is Hard, compania de software cu sediul în comuna Florești, listează azi obligațiuni în valoare de 4.5 milioane de lei la Bursa de Valori București (BVB). Este vorba de 45.101 obligaţiuni corporative, convertibile, negarantate, cu o valoare nominală de 100 de lei şi o rată a dobânzii de 8% pe an, brut.

Obligaţiunile au maturitatea la 23 decembrie 2025 şi au fost oferite în două etape, prima adresată acţionarilor emitentului, derulată în perioada 25 octombrie - 23 noiembrie 2021, iar cea de-a doua, etapa plasamentului privat, în perioada 6 - 17 decembrie 2021.

Atragerea fondurilor prin emisiunea de obligaţiuni şi listarea LIH25 au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

Fondurile atrase prin emisiunea de obligaţiuni vor finanţa proiectele de dezvoltare ale companiei.

Life is Hard este prima companie românească de software listată la Bursa de Valori Bucureşti - piaţa AeRo (8 decembrie 2015) şi are expertiză avansată în dezvoltarea de proiecte de digitalizare pentru companii şi comunităţi.

Comenteaza