Clujenii de la Samsara și-au prezentat primul lor restaurant din București

Clujenii de la Samsara și-au prezentat primul lor restaurant din București
Noul restaurant va fi funcțional din acest an | Foto: Samsara

Cel dintâi local din capitală al lanțului clujean de restaurante Samsara Foodhouse va fi deschis peste câteva luni, au anunțat inițiatorii afacerii.

Noul capitol din existența Samsara va prinde contur în acest an, conform proprietarilor, care au prezentat felul în care va arăta restaurantul. Operatorul din Cluj și-a constituit recent propria flotă de mașini nepoluante, cu care face distribuție în orașele în care are activitate.

Serviciul ecologic de livrare a fost extins la București, iar restaurantul din Cluj-Napoca a fost redeschis după diminuarea temporară a restricțiilor, decisă de autorități în urma scăderii în oraș a incidenței cazurilor cu noul coronavirus.

Proprietarii restaurantului cu specific vegetarian au dat în funcțiune, în parcul de business Iride, din capitală, un centru de producție și distribuție. După apariția pandemiei, au recurs la evenimente de tip Pop-Up Stories, la Cluj și la București - organizarea de mese în diferite locații, în aer liber.

În ajun de sărbători, Samsara a apelat la livrări de pachete cu produse la domiciliu, cu preparare acasă. Samsara este un brand originar din Cluj, cunoscut ca unul dintre primele restaurante cu specific exclusiv vegetarian, vegan și raw-vegan din țară.

Societatea clujeană a derulat afaceri de 11,4 milioane de lei în 2019, cu un profit net de 2 milioane. Numărul angajaților săi a crescut de patru ori în ultimii cinci ani. Principalii jucători din domeniul restaurante din Cluj erau Univers T, Euphoria Pub, Noodle Pack, Evertogether, Bio Box.

Comenteaza