Clujenii, în topul ridicărilor din cutiile de colete de Black Friday

Clujenii, în topul ridicărilor din cutiile de colete de Black Friday

Operatorul de curierat Sameday a livrat două milioane de colete în săptămâna campaniei de Black Friday, bucureștenii, clujenii și timișorenii fiind cei mai dispuși să le ridice personal din dulapurile Easybox.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Sameday a livrat, în timpul campaniei, desfășurate în intervalul 13-20 noiembrie, 2 milioane de colete, dublu față de aceeași perioadă a anului trecut. Ridicarea coletelor din rețeaua de lockere Easybox a fost în topul preferințelor celor care au comandat în perioada Black Friday, serviciul înregistrând o rată adopție de trei ori mai mare față de anul trecut.

37% dintre destinatarii din București au ales să își ridice comenzile din lockere, în top urmând Cluj-Napoca și Timișoara. Coletele au fost ridicate din Easybox, în medie, cu trei ore mai repede decât în octombrie, iar cel mai scurt timp pentru preluarea unui colet a fost de un 1 minut.

„Experiența anilor precedenți, dar și perioada dificilă de la începutul pandemiei, ne-au ajutat să ne optimizăm resursele și să ne organizăm echipele, astfel încât să facem față celei mai aglomerate perioade a anului. Capacitatea operațională creată va fi menținută și în luna decembrie, când ne așteptăm la un volum de comenzi similar celui din noiembrie", a declarat Lucian Baltaru, CEO al Sameday.

În perioada Black Friday, Sameday a operat cu o flotă de 2.500 de vehicule i 855 de lockere, de trei ori mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut. Printre cei mai mari operatori de curierat din țara noastră se mai numără Fan Courier, Urgent Cargus, DHl, DPD, TNT, UPS, dar și Poșta Română. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza