Clujenii, în topul ridicărilor din cutiile de colete de Black Friday

Clujenii, în topul ridicărilor din cutiile de colete de Black Friday

Operatorul de curierat Sameday a livrat două milioane de colete în săptămâna campaniei de Black Friday, bucureștenii, clujenii și timișorenii fiind cei mai dispuși să le ridice personal din dulapurile Easybox.

Sameday a livrat, în timpul campaniei, desfășurate în intervalul 13-20 noiembrie, 2 milioane de colete, dublu față de aceeași perioadă a anului trecut. Ridicarea coletelor din rețeaua de lockere Easybox a fost în topul preferințelor celor care au comandat în perioada Black Friday, serviciul înregistrând o rată adopție de trei ori mai mare față de anul trecut.

37% dintre destinatarii din București au ales să își ridice comenzile din lockere, în top urmând Cluj-Napoca și Timișoara. Coletele au fost ridicate din Easybox, în medie, cu trei ore mai repede decât în octombrie, iar cel mai scurt timp pentru preluarea unui colet a fost de un 1 minut.

„Experiența anilor precedenți, dar și perioada dificilă de la începutul pandemiei, ne-au ajutat să ne optimizăm resursele și să ne organizăm echipele, astfel încât să facem față celei mai aglomerate perioade a anului. Capacitatea operațională creată va fi menținută și în luna decembrie, când ne așteptăm la un volum de comenzi similar celui din noiembrie", a declarat Lucian Baltaru, CEO al Sameday.

În perioada Black Friday, Sameday a operat cu o flotă de 2.500 de vehicule i 855 de lockere, de trei ori mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut. Printre cei mai mari operatori de curierat din țara noastră se mai numără Fan Courier, Urgent Cargus, DHl, DPD, TNT, UPS, dar și Poșta Română. 

Comenteaza