Clujenii pot vedea taxiurile disponibile pe smartphone

Clujenii pot vedea taxiurile disponibile pe smartphone
O aplicaţie pe telefonul mobil pentru găsirea rapidă a unui taximetru în oraş este disponibilă de ieri în muncipiile Cluj-Napoca şi Constanţa, au anunţat iniţiatorii acesteia.

Disponibilă gratuit, aplicaţia permite unui utilizator să îşi comande un taxi licenţiat, să vadă poziţia lui pe hartă în timp real, să aleagă dacă vrea să răspundă la apel un anumit şofer, pe baza comentariilor şi a ratingului acestuia, acordate de clienţii anteriori.

În plus, clientul beneficiază de acces gratuit la Internet Wi Fi pe tot parcursul călătoriei cu taximetrul. „Star Taxi îţi permite să comanzi direct de pe smartphone. Este mai mult decât o oportunitate, este o evoluţie firească, pe care tehnologia ne permite să o aducem astăzi şi în Cluj şi Constanţa, două oraşe importante, cu istoric, cu tradiţie dar şi cu deschidere către noutate şi modernitate." a declarat Florin Stoian, director general al Star Taxi.

Până acum am aderat la acest sistem taximetriştii de la Terra Fan şi Nova, potrivit informaţiilor ZIUA de CLUJ. Aplicaţia poate fi descărcată atât pe sistemul Android, cât şi pe iOS, de pe portalul aplicaţiei.

Etichete
Comenteaza