Clujenii preferă să schieze în Austria. "Infrastructura e mai bună, iar preţurile sunt comparabile"

Clujenii preferă să schieze în Austria.
Prima destinaţie de care sunt interesaţi clujenii în sezonul de iarnă este Austria, arată reprezentanţii uneia dintre agenţiile care operează în Cluj, Filadelfia Turism. Motivul - infrastructura e mult superioară, iar preţurile sunt comparabile.

"Am înregistrat o cerere crescută pentru una dintre ofertele speciale - schi în Tirol în perioada de după Revelion - pentru că aici preţul porneşte de la 140 euro/persoană pentru un sejur de o săptămână, pachet care include transportul şi cazarea", spune directorul agenţiei, Lidia Sighiartău. "Pachetul include transportul şi cazarea. Mulţi dintre clienţii noştri au optat pentru acest pachet pentru că este foarte convenabil, atât ca preţ, cât şi ca perioadă. Cel mai probabil îşi vor petrece Crăciunul şi revelionul în România în familie sau cu prietenii, iar la schi vor merge ulterior", spune aceasta.

Sighiartău recunoaşte că infrastructura de schi din Austria este superioară celei pe care amatorii de schi o găsesc în împrejurimile Clujului, iar preţurile sunt de multe ori comparabile. În Cluj, variantele de schi sunt cele din Băişoara, pe dealul din Feleacu şi din localitatea Dângău Mare, în Munţii Apuseni.

O altă ofertă de succes este o săptămână de schi în Slovacia, nu departe de munţii Tatra Înaltă, la 64 euro/persoană pentru un sejur de o săptămână. Pachetul include cazarea în hoteluri de 3* şi micul dejun. „Din observaţiile noastre, în acest an clujenii au devenit mai interesaţi şi de destinaţiile exotice. De exemplu, am făcut rezervări pentru Republica Dominicană. Un pachet pentru această destinaţie costă de la 680 euro/persoană şi include transportul, transferul şi cazarea în hoteluri de 4* în regim all inclusive", a mai spus Sighiartău.

Comenteaza