Clujenii s-au îngrămădit la inaugurarea C&A

Clujenii s-au îngrămădit la inaugurarea C&A
Primul magazin C&A din judeţul Cluj s-a deschis ieri la Polus Center. Reducerea de 20% la toate preţurile de raft, până duminică inclusiv, este oferta cu care acesta a atras clienţii încă de la deschidere. Nu a fost bătaie ca la inaugurarea unor hipermarketuri, însă magazinul s-a umplut încă de dimineaţă.
Cel mai vizitat raion a fost cel pentru femei. Intrarea era ornată cu baloane, acestea fiind oferite copiilor care au călcat pragul magazinului. “Magazinele noastre au un raport excelent între preţ şi calitate. Apoi diversitatea: avem produse de la cele pentru bebeluşi la cele pentru bunici”, a declarat Cristian Codrea, district manager la C&A România. Reţeaua germană a venit în România în aprilie 2009, iar magazinul de la Cluj este al şaselea pe care l-a inaugurat, al treilea din afara Bucureştiului, după Arad şi Buzău.

“Avem în plan să mai deschidem un magazin la Baia Mare, foarte curând. La Cluj nu ne-am gândit să ne extindem încă. Totul depinde de cum suntem primiţi”, a precizat Codrea. C&A deţine 11 branduri, printre care Clockhouse, Westbury şi Your Sixth Sense. Compania are peste 1.000 de magazine la nivel mondial şi operează în 16 ţări din Europa, în trei din America Latină, precum şi în China. Lanţul comercial a realizat în 2007 o cifră de afaceri de 6,1 miliarde de euro. C&A face parte din grupul Cofra, ce activează prin companiile sale în cinci domenii: retail, imobiliar, servicii financiare, private equity şi energii regenerabile.

(D.E.)

Comenteaza