Clujenii sunt printre cei mai interesați de reducerile de Black Friday

Clujenii sunt printre cei mai interesați de reducerile de Black Friday

Un studiu realizat de o companie de retail arată că locuitorii din Cluj-Napoca sunt printre cei mai interesați de reducerile de Black Friday de anul acesta.

Vinerea viitoare este ziua de Black Friday la noi în țară, iar românii din judeţele Iaşi, Bucureşti, Ilfov, Braşov, Timiş, Sălaj, Bacău şi Argeş sunt cei mai interesaţi de aceaste reduceri. Interesul pentru cumpărăturile de Black Friday s-a dublat în ultima săptămână, conform unui studiu realizat de o companie de retail.

Locuitorii din Cluj-Napoca, printre cei mai interesați de Black Friday

Românii din judeţele Iaşi, Bucureşti, Ilfov, Braşov, Timiş, Sălaj, Bacău şi Argeş sunt cei mai interesaţi de reduceri, cele mai multe dintre căutările pe internet privind ofertele magazinelor online implicate în campaniile provenind din aceste zone.

În ceea ce priveşte locuitorii oraşelor, interesul cel mai mare pentru ofertele de Black Friday vine de la cei din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Ploieşti şi Braşov, aşa cum reiese din analiza traficului ultimelor 7 zile de pe platforma evoMag.

Reprezentanţii acesteia se aşteaptă ca interesul pentru ofertele de Black Friday să se amplifice în perioada următoare, pe măsură ce comercianţii introduc noi oferte şi cresc numărul produselor aflate la reducere.

Comenteaza