Clujenii vor putea zbura la Abu Dhabi abia din septembrie

Clujenii vor putea zbura la Abu Dhabi abia din septembrie

Operatorul low-cost Wizz Air a decis să activeze cursele sale către capitala Emiratelor Arabe Unite (EAU) numai din București, Clujul fiind lăsat pentru toamnă.

Wizz Air a inaugurat primele sale zboruri de linie operate spre Aeroportul Internațional Abu Dhabi. Cursele de la București și Budapesta au aterizat în capitala EAU și vor fi urmate în septembrie de cele de la Cluj, Sofia, Katowice.

Compania aeriană a anunțat măsuri de siguranță crescute pentru a proteja sănătatea pasagerilor și ale echipajului. Pe tot parcursul zborului echipajul de cabină și pasagerii sunt obligați să poarte măști, stewarzii având și mănuși.

Aeronavele sunt supuse periodic unui proces de nebulizare cu o soluție antivirală și dezinfectate peste noapte. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante. Revistele de la bord au fost eliminate, iar pentru achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Către Abu Dhabi, Wizz are acum câte două zboruri pe săptămână din București din Budapesta, aceeași frecvență fiind stabilită pentru cursele din septembrie de la Cluj-Napoca, Katowice și Sofia. Pe Aeroportul Cluj operează Wizz Air, Tarom, Blue Air, Aegean Airlines, Air Bucharest, Animawings, Corendon, Freebird, Ellinair, Fly Egypt.

Comenteaza