Clujul are cel mai bun restaurant și cel mai bun festival din România. VEZI TOPURILE

Clujul are cel mai bun restaurant și cel mai bun festival din România. VEZI TOPURILE
Cel mai bun restaurant al anului este din Cluj | Foto: Baracca
Clujul are cel mai bun restaurant și cel mai bun festival din România. VEZI TOPURILE
Clujul are cel mai bun restaurant și cel mai bun festival din România. VEZI TOPURILE
Clujul are cel mai bun restaurant și cel mai bun festival din România. VEZI TOPURILE
Clujul are cel mai bun restaurant și cel mai bun festival din România. VEZI TOPURILE
Clujul are cel mai bun restaurant și cel mai bun festival din România. VEZI TOPURILE
Clujul are cel mai bun restaurant și cel mai bun festival din România. VEZI TOPURILE
Clujul are cel mai bun restaurant și cel mai bun festival din România. VEZI TOPURILE

Clujul a luat anul acesta primul loc la cea mai mare competiție din industria ospitalității din România la două categorii: restaurante și festivaluri. Doi antreprenori și un bucătar lansați la Cluj au pătruns în topuri.

Baracca a fost desemnat drept cel mai bun restaurant din România de către cei 77 de membri ai juriului competiției Romanian Hospitality Awards. Dacă premiul cel mare a mers la Cluj, topul este completat de două restaurante din București: locul II - Mize Farm to Table și locul III, The Artist. Aceasta a fost una dintre cele mai disputate categorii din concurs, au precizat organizatorii.

Joseph Hadad a obținut premiul pentru cel mai bun bucătar, Biutiful pentru cel mai bun bar/pub, Calif pentru cel mai bun quick service restaurant, iar Dragoș Petrescu, pentru cel mai bun antreprenor. Publicul a acordat un premiu special pentru Hard Rock Café, Dragoș Anastasiu a luat premiul de excelență pentru întreaga activitate, iar Saade Hardan, un premiu special pentru susținerea excelenței în ospitalitate.

Competiția festivalurilor a avut pe primele două locuri Untold și Electric Castle, ambele cu desfășurare la Cluj, urmate de George Enescu. Creatorul Untold, Bogdan Buta, și fondatorul rețelei Salad Box, Dan Isai, au ocupat locurile doi pe podium la categoria antreprenori. De asemenea, Adrian Hădean, bucătar format la Cluj, dar care în prezent activează la București, s-a numărat printre premianți.

 

Topurile ospitalității România 2018
  • Cel mai bun restaurant: 1. Baracca, 2. Maize, 3. The Artist
  • Cea mai bună cafenea: 1. Origo, 2. Nuba, 3. Verona
  • Cel mai bun bar/pub: 1. Biutiful, 2. Nomad, 3. Hard Rock Café
  • Cel mai bun hotel: 1. Radisson Blu, 2. JW Marriott, 3. Teleferic
  • Cea mai bună patiserie/cofetărie: 1. French Revolution, 2. Rue du Pain, 3. Zexe
  • Cel mai bun QSR: 1. Calif, 2. Salad Box, 3. Divan
  • Cel mai bun brand food delivery: 1. Foodpanda, 2. Uber Eats, 3. Jerry’s Pizaa
  • Cea mai bună deschidere: 1. Maize, 2. Linea, 3. Hilton Garden Inn
  • Cel mai bun festival: 1. Untold, 2. Electric Castle, 3. George Enescu  
  • Cel mai bun chef: 1. Joseph Hadad, 2. Adrian Hădean, 3. Alex Petricean
  • Cel mai bun antreprenor: 1. Dragoș Petrescu, 2. Bogdan Buta, 3. Dan Isai
  • Cel mai bun furnizor: 1. Metro, 2. Selgros, 3. Nordic Group
  • Cel mai bun bar (premiul publicului): 1. Hard Rock Café, 2. The Drunken Lords, 3. Nomad
  • Întreaga activitate: Dragoș Anastasiu
  • Excelență în ospitalitate: Saade Hardan
Sursa: Top Hospitality
Comenteaza