Clujul caută ingineri constructori. Cât e salariul

Clujul caută ingineri constructori. Cât e salariul
| Foto: Goodluz - Depositphotos.com

Inginerii constructoti sunt printre cei mai căutați de firmele de la Cluj. Remunerația variază între 1.000 și 1.500 de euro pe lună.

Un angajat pe poziţia de inginer constructor tehnolog are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum spun datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Se caută ingineri constructori la Cluj

Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Focşani, Târgovişte, Galaţi, Ilfov, Bucureşti, Cluj.

Un inginer constructor tehnolog îndeplineşte un rol multidisciplinar, deţine atât cunoştinţe din domeniul construcţiilor şi experienţa pe şantier în construcţii civile sau tehnico-edilitare, cât şi noţiuni de producţie, ajutând la îndeplinirea planului de producţie planificat zilnic. Pentru rol, candidatul ideal este absolvent al unei facultăţii de construcţii, deţine cunoştinţe bune de AUTOCAD şi MS Office, are competenţe de lucru cu oamenii, capacitatea de a coordona echipe de lucru şi aptitudine avansată de învăţare. Sunt la mare căutare astfel de specialişti în Focşani, Târgovişte, Galaţi, Ilfov, Bucureşti sau Cluj, iar ofertele salariale pornesc de la 1000 de euro net - Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, servicii medicale în sistem privat, asigurare de viaţă şi accidente, precum şi acces la programe de training. În prezent, 768 de posturi vacante pentru poziţia de inginer constructor tehnolog sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.

Comenteaza