Clujul, destinația de toamnă nr. 1 în România!

Clujul, destinația de toamnă nr. 1 în România!
"Orașul festivalurilor" adună multă lume din țară și din străinătate | Foto: Discoteca 80

Municipiul Cluj-Napoca se află pe prima poziție în topul celor mai căutate locuri pentru cazare în țara noastră în perioada septembrie – noiembrie 2019.

Echipa motorului gratuit de căutare pentru călătorii Momondo a analizat evoluția prețurilor și a căutărilor de cazare în locațiile din România pentru lunile septembrie – noiembrie 2019, dar și care sunt cele mai căutate destinații de toamnă din țară.

Orașele mari Cluj-Napoca și București sunt în topul căutărilor, alături de Băile Tușnad, cea mai scumpă locație din România privind cazarea în lunile de toamnă în hoteluri de 3*: aici media unei nopți de cazare este de 60€.

Clasamentul este completat de Băile Felix, unde media este de 42€ și Iași. Datele apar într-o analiză realizată de motorul de căutare Momondo.ro, conform Europa FM.

Prețurile menționate reprezintă valorile medii ale tarifelor pentru o noapte de cazare într-o cameră dublă a unui hotel de 3 stele în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie, pentru căutări efectuate între 1 ianuarie și 17 septembrie. Prețurile pot suferi modificări sau pot deveni indisponibile.

Top 10 destinații - toamna 2019        
(preț mediu o noapte de cazare)

1. Cluj-Napoca 42 €
2. București 40 €
3. Băile Tușnad 60 €
4. Băile Felix 42 €
5. Iași 39 €
6. Sibiu 38 €
7. Brașov 43 €
8. Mamaia 50 €
9. Băile Olănești 49 €
10. Predeal 40 €

Sursa: Momondo

 

Comenteaza