Clujul, în conducerea Uniunii Naţionale a Patronatului Român

Clujul, în conducerea Uniunii Naţionale a Patronatului Român
Ioan Lucian (Lucon International) a fost ales ca preşedinte Uniunii Naţionale a Patronatului Român (UNPR), confirmându-se eforturile acestuia de coagulare a mişcării patronale în cadrul unor turnee prelungite în jumătate din judeţele ţării, derulate în ultimii trei ani.

Ca prim-vicepreşedinte a fost desemnat Ştefan Moldoveanu (Transilvania Company Braşov), iar printre cei 11 vicepreşedinţi propuşi se numără Mihaela Rus (Asociaţia Femeilor de Afaceri Nord-Vest Cluj) (foto stânga). La conferinţa UNPR de la Predeal au participat reprezentanţi de firme private, organizaţii patronale, asociaţii profesionale din 20 de judeţe.
 
Conferinţa a reafirmat prin prezenţa unor companii cu contribuţii însemnate la produsul intern al României poziţia de lider a UNPR în dinamizarea cât mai concentrată a mişcării patronale, disipată în ultimele decenii. O strategie s-a conturat ca element  în organizare: creşterea forţei prin 19 comisii de specialitate conduse de oameni cu experiență în domeniile alese.
 
Promovarea intereselor membrilor este noua filozofie a UNPR, ce renunţă la vechea strategie de apărare a acestora, asigurând o stabilitate şi atractivitate majoră în relaţia cu actualii şi cu cu potenţialii membri. Parteneriatul cu instituţiile publice şi măsuri intense de accesare a fondurilor europene vor reprezenta interesele principale în activitatea imediată a UNPR.

Comenteaza