Clujul, în topul comenzilor pe Elefant.ro de Black Friday. Jucăriile, cele mai cumpărate

Clujul, în topul comenzilor pe Elefant.ro de Black Friday. Jucăriile, cele mai cumpărate

Județul Cluj se află între primele cinci din țară după comenzile efectuate la magazinul online cu ocazia Black Friday. Printre cele mai căutate produse: jucării, parfumuri, cărţi, ceasuri, home & deco, vin & gourmet.

Societatea Elefant Online a înregistrat vânzări mai mari cu 40% în urma evenimentelor sale de shopping din toamnă, Singles’ Day şi Black Friday. Elefant.ro, retailer cu 2,5 milioane de clienţi, şi-a majorat vânzările cu 40% anul acesta, în cadrul celor două evenimente.

Plata cu cardul a reprezentat 40% din totalul plăţilor înregistrate de Elefant.ro, în contextul în care pandemia de COVID-19  şi măsurile de limitare a răspândirii noului coronavirus au accelerat adopţia achiziţiilor online, potrivit ZF.

„Rezultatele campaniilor din acest an au fost determinate de investiţiile pe care le-am realizat în ultimii ani în infrastructura tehnică, logistică şi în echipă”, a spus Radu Meteş, head of Marketing la Elefant.ro.

În cadrul Black Friday, cea mai mare comandă a costat 38.800 de lei, fiind plasată de un bucureștean. Cele mai multe comenzi au fost înregistrate în Bucureşti, Timiş, Iaşi, Cluj, Braşov, Constanţa, Prahova. Comenzile plasat de pe telefoane mobile şi tablete s-au ridicat la 84% din total, cel mai mare procent înregistrat până acum.

Cele mai mari importante magazine online din România, în funcție de preferințele consumatorilor, erau anul trecut Emag, OLX, Altex, Okazii și Elefant, potrivit unui studiu realizat de agenția Isense Solutions.

Comenteaza