Clujul, în topul orașelor căutate de români în această vară

Clujul, în topul orașelor căutate de români în această vară

Municipiul Cluj-Napoca se numără printre marile localități urbane ale țării în care vor românii să își petreacă vacanța de vară în acest an, conform platformei Travelminit. 


Staţiunile de la malul mării, Mamaia, Eforie Nord şi Costineşti, dar şi staţiunile balneare, Sovata, Băile Felix şi Băile Herculane vor fi căutate de români pentru concediul din această vară. Preţul mediu pentru cinci nopţi de cazare pentru doi adulţi şi 2 copii este de aproximativ 1.850 de lei.

“În top urmează staţiunile balneare Sovata, Băile Felix şi Băile Herculane, semn că oamenii îşi doresc acum cât mai multă relaxare la plajă sau la piscină, momente de linişte, dar şi distracţie. Nu în ultimul rând, oraşele mari, cum ar fi Braşovul, Cluj-Napoca, Sibiul şi Bucureştiul, sunt şi anul acesta în topul locurilor căutate de turişti pentru vară, fiind destinaţii întotdeauna de actualitate”, conform portalului de turism.

Preţul pentru un sejur care include două nopţi pentru doi adulţi începe de la 490 de lei. Pentru trei adulţi, preţul mediu pentru patru nopţi de cazare la un hotel este de aproximativ 1.700 de lei, în timp ce tariful pentru acelaşi pachet la o pensiune este mai mic şi începe de la 1200 de lei.

“Au început rezervările de vară şi a crescut semnificativ numărul rezervărilor domestice în ultimele două săptămâni. Litoralul este în topul preferinţelor românilor, însă şi destinaţiile montane sunt la mare căutare”, spune Timea Ambrus, manager operaţional al platformei.

 

Comenteaza