Clujul, pe lista scurtă a gigantului TUI. "Nu vor mai fi diferențe la cazare între un german și un român"

Clujul, pe lista scurtă a gigantului TUI. "Nu vor mai fi diferențe la cazare între un german și un român"

Cluj-Napoca a fost selectat dintre marile orașe ale României în care grupul german de turism își va deschide agenții, în urma unor investiții de 5 milioane de euro.

Investiția de început în rețeaua din România va fi de 1,5 milioane de euro în primul an de operare și de peste 5 milioane în următorii cinci ani, conform Capital. În primul an se vor deschide 15 agenții TUI TravelCenter (TTC), care vor acoperi 13 dintre cele mai mari orașe, precum București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Arad, Brașov.

Toate sediile vor funcționa sub brandul TTC și vor beneficia de o poziționare centrală în orașe, iar angajații vor participa la traininguri în Austria cu profesioniști din cadrul acestei țări. Grupul Memento – ce deține Christian Tour – va reprezenta TTC în țara noastră. Agențiile TUI vor funcționa în paralel cu cele ale Christian Tour.

TTC va oferi cazări, transport (terestru și aerian), activități la destinație, pachete turistice, croaziere, tururi, vacanțe exotice, city break-uri. Aceasta va opera propriile zboruri charter către țări ca Spania, Grecia, Turcia, Austria, Egipt, Maldive, Thailanda, Mexic, Republica Dominicană.

Turiștii se vor putea caza în hoteluri aflate sub acest brand: TUI Blue, TUI Magic, RUI, YUI Suneo, Robinson, TUI Sensatori. Grupul va revinde produsele turistice ale tuturor operatorilor români. Gigantul va opera atât offline, în sediile care vor fi deschise în toată țara, cât și online, pe site-ul Tuitravelcenter.ro, Produsele operatorului vor fi comercializate și prin agențiile revânzătoare.

"Vom aduce pentru români cele mai bune tarife, nu va mai fi nicio diferență între piața germană și cea din România. Într-o noapte am importat 52.000 de hoteluri din baza de date TUI. Dacă înainte aveam acces la 30-50 de hoteluri, acum avem acces numai în Creta la 100, cu prețuri speciale. Potrivit unei directive europene, nu se vor mai face diferențe la cazări între un european din România sau din Germania”, a precizat Cristian Pandel, director general al Memento Group.
”Ca piață în creștere, România este foarte importantă pentru grupul TUI, care oferă un portofoliu bogat călătorilor români, de la pachete low-budget până la călătorii de lux. Cu noul nostru partener, suntem convinși că ne vom continua creșterea în România”, a spus Michael Lettner, TUI Head of Sales pentru Europa Centrală și de Est.

 

Comenteaza