Clujul, presărat cu magazine Mega Image în criza sanitară

Clujul, presărat cu magazine Mega Image în criza sanitară

Lanțul de supermarketuri Mega Image a dat în funcțiune la Cluj cele mai multe unități din țară de la declanșarea epidemiei de coronavirus.

Retailerul olandezo-belgian își derulează planul de expansiune la nivel naţional şi va încheia luna mai cu 11 unităţi noi, dintre care opt sub conceptul Mega Image şi trei Shop & Go. Compania a inaugurat deja o parte din magazinele planificate, dintre care un concept store în Timişoara, două unităţi la Cluj, şi câte una la Iaşi, Oradea şi Bacău.

În Timişoara este al doilea concept store după ce primul, din zona Dumbrăviţa, a fost inaugurat în 2019, fiind cel mai mare concept store din afara Bucureştiului, cu o suprafaţă totală de peste 2.000 mp. Până la finele lunii, compania va mai deschide două magazine în Iaşi, şi tot două la Bucureşti, precum şi unul în Chiajna, judeţul Ilfov. Planurile retailerului includ şi două magazine nou la Oradea până la finalul anului.

În perioada ianuarie – aprilie, Mega Image a deschis 18 magazine, cărora li se adaugă cele 11 planificate pentru luna mai. Reţeaua ajunge la 787 magazine în Bucureşti şi oraşe mari din ţară, centre urbane puternice.

Anul trecut, au fost deschise 92 şi retailerul vrea să menţină ritmul de extindere şi în 2020, având planificate 95 de unităţi noi, dintre care 46 de supermarketuri şi 49 de magazine de proximitate Shop & Go. Principalii săi competitori în România sunt Lidl, Profi, Penny Market, Unicarm. 

Comenteaza