Clujul, țintă pentru extinderea Mega Image

Clujul, țintă pentru extinderea Mega Image

Zona Clujului este una în care rețeaua de supermarketuri a devenit foarte interesată, având printre cele mai multe deschideri la final de an.   

Mega Image a încheiat trecut cu 89 de magazine inaugurate la nivel național. 20 au fost deschise la finalul anului, în decembrie, în cele mai importante centre urbane din țară: Cluj-Napoca, București, Timișoara, Iași, Prahova și Ilfov. Retailerul va deschide anul acesta un număr de magazine asemănător cu cel din 2020, în jur de 90 de noi locații, conform Wall Street.

„Ne uităm permanent la oportunități de dezvoltare și la piețe noi, centre urbane puternice. În același timp, teritoriile în care suntem deja prezenți sau în care am intrat recent sunt prioritare pentru investiții în consolidarea poziției pe piață”, au declarat reprezentanții Mega Image. 

În prezent, rețeaua include 854 de magazine, dintre care 386 sunt format Mega Image și 468 Shop&Go. Mega Image va investi anul acesta în două direcții: expansiunea rețelei de magazine în țară și dezvoltarea capacităților de comerț online.

Reprezentanții retailerul își propun pentru 2021 să urce capacitățile și competențele digitech în toate zonele de business, pentru a eficientiza operațiunile. Principalii săi concurenți la Cluj sunt Profi, Lidl, Penny, dar și Unicarm sau Oncos. 

Comenteaza