Clujul va avea cursă aeriană spre Bacău. Costă 10 euro

Clujul va avea cursă aeriană spre Bacău. Costă 10 euro

Operatorul low-cost Blue Air a inclus noua sa rută dintre municipiile Cluj-Napoca și Bacău în cadrul programului “Zboară în țară”.

Odată cu reluarea zborurilor pe ruta București – Oradea, Blue Air a extins programul în parteneriat cu Aeroportul Oradea și cu Visit Oradea. Durata zborului este de 55 minute, conform Economica.net.

Blue Air își propune să promoveze călătoriile în țară și să încurajeze atât descoperirea și redescoperirea atracțiilor turistice și tradițiilor locale, cât și valorificarea potențialului cultural și economic al fiecărei destinații, mizând pe conexiuni rapide și accesibile.

Prețurile zborurilor pe rutele interne pornesc de la 9,99 de euro pe segment. Noul program exprimă strategia de repoziționare a Blue Air ca operator semnificativ pe piața românească. 

Compania este în plin proces de consolidare a rețelei de rute interne și a legăturilor dintre Moldova, Transilvania și Banat cu sudul țării, și apoi între ele. Reluarea zborurilor București - Oradea este parte din acest proces, ruta făcând posibile călătorii de afaceri rapide, reuniuni de familie, city break, sejururi.

Blue Air operează următoarele rute interne: București – Timișoara: 10 zboruri / săptămână (rută nouă), București – Oradea: 4 zboruri / săptămână (rută nouă), București – Cluj-Napoca: 5 zboruri / săptămână (frecvență suplimentată), București – Iași: 4 zboruri / săptămână, Bacău - București 4 zboruri / saptămână (rută nouă), Bacău – Cluj-Napoca 3 zboruri / săptămână (rută nouă).

Pe aeroportul din Cluj mai operează în prezent zboruri de linie companiile Wizz Air, Tarom, Lufthansa.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...