Comisia Europeană și-a rezervat stand la Untold

Comisia Europeană și-a rezervat stand la Untold

Echipele Reprezentanței Comisiei Europene (CE) și Spațiului Public European se vor afla în mijlocul tinerilor de la Cluj pentru a prezenta oportunitățile oferite de Uniunea Europeană.

Anul acesta, acțiunile se vor materializa vine în România în două modalități: caravana prin țară și participarea la Festivalul Untold 2019. 

,,Uneori, nu știm să profităm de ceea ce ne oferă Uniunea Europeană, pentru că nu suntem îndeajuns de bine informați. Asta încercăm să construim prin campania #EUandME: să le arătăm tinerilor cã visurile pot deveni realitate”, a declarat Ștefan Turcu, purtător de cuvânt al Reprezentanței Comisiei Europene.

Întâlnirile caravanei cu publicul vor avea loc în 10 orașe din România. Participanții vor avea ocazia să discute despre UE și pasiunile lor. La Cluj, acțiunile de caravană vor avea loc între 1 și 4 august, pe Bulevardul Eroilor, în zona Monumentului Memorandiștilor.

Campania de comunicare se adresează publicului tânăr, cu vârsta între 18-35 ani și are ca obiectiv conștientizarea relației dintre cetățeni și valorile europene.

Program caravană

26 iulie  - București, Craiova
27 iulie - Timișoara, Oradea
28 iulie - Satu Mare
29 iulie - Suceava, Iași
30 iulie  - Brașov
31 iulie - Constanța
1-4  august - Cluj-Napoca

Comenteaza