Compania Națională de Investiții va finanța un bazin de înot în Cluj

Compania Națională de Investiții va finanța un bazin de înot în Cluj

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a decis să includă un obiectiv din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, pe lista celor care se vor realiza de către Compania Națională de Investiții (CNI).

Celelalte șapte bazine de înot prevăzute pentru școli în România sunt situate în județele Bistrița-Năsăud (Livezile), Covasna (Întorsura Buzăului), Gorj (Târgu-Jiu), Hunedoara (Lupeni), Ilfov (Otopeni), Prahova (Cornu), Timiș (Periam, Sânandrei).

Ministrul lucrărilor publice, Ion Ștefan, a decis completarea cu opt investiții lista obiectivelor care se realizează pe baza proiectului pilot “Bazin de înot didactic, subprogramul bazine de înot”, din cadrul programului național de construcții de interes public sau social, derulat de CNI.

Bazinul urmează a fi amplasat în Parcul Municipal din localitate. Anul trecut s-a aprobat transmiterea în folosință gratuită, către CNI, a unui teren de 4.320 mp. Câmpia Turzii nu dispune de un bazin de înot acoperit, iar autoritățile locale au făcut în urmă cu câțiva ani demersurile pentru un astfel de proiect.

Comenteaza