Metz: "Conceptul de business as usual nu va mai exista"

Metz: "Conceptul de business as usual nu va mai exista"

Talentele digitale cu cunoștințe în afaceri vor fi  cele mai căutate de către companiile din sectorul tehnologiei, în contextul pandemiei, susține Daniel Metz, CEO al NTT DATA Romania.

"Conceptul de «business as usual» nu va mai exista. Pandemia ne-a pregătit atât digital, cât și mental pentru noua eră economică. Talentele digitale cu cunoștințe în afaceri sunt un avantaj acum, acesta e noul mainstream", a spus managerul clujean, conform Wall Street.

"Sunt necesare noi modele de organizare în telecomunicații, bunuri de larg consum, servicii financiare. Suntem pe punctul de a crea o lume complet digitală, care funcționează de oriunde. E prioritatea noastră să ne adaptăm la contextul actual și, de asemenea, să ne pregătim de următorul, care va fi marcat de o evoluție foarte dinamică și imprevizibilă.

Proiectul nostru primordial din 2020, care va continua în primele luni din 2021, este transformarea structurilor noastre organizaționale și a proceselor într-o abordare fluidă și agilă.

Vom continua să simplificăm și să automatizăm fiecare proces, structură și mod de interacțiune, de la vânzări la livrare și asistență pentru afaceri. Planificăm o nouă cultură organizațională, o abordare din interior, în care colaborarea este esențială”, a menționat Daniel Metz.

Comenteaza