Foto Constructor clujean pentru Stadionul Arcul de Triumf. Cum stau lucrările

Constructor clujean pentru Stadionul Arcul de Triumf. Cum stau lucrările
Constructor clujean pentru Stadionul Arcul de Triumf. Cum stau lucrările
Constructor clujean pentru Stadionul Arcul de Triumf. Cum stau lucrările
Constructor clujean pentru Stadionul Arcul de Triumf. Cum stau lucrările
  • Societatea clujeană de construcții ACI Cluj se află în plin șantier la stadionul de rugby pe care îl edifică în București. 
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Lucrările de construcție la Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf sunt în plină desfășurare. Am luat măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului: pe lângă echipamentul de protecția muncii, muncitorilor li s-au asigurat dezinfectanți, măști de protecție și li se verifică temperatura la intrare în șantier, pentru fiecare angajat în parte”, a informat conducerea ACI.

Societatea clujeană se ocupă în această perioadă și de proiectul de interconectare a magistralei de transport al gazului Iași – Ungheni – Chișinău, faza a doua, în valoare de 38 de milioane de euro.  Contractul de achiziție de lucrări a fost semnat în 2019 de asocierea formată din ACI, IMSAT Service și Abcony Serv. Proiectul presupune construirea unei conducte de transport gaze naturale de 120 km. 

ACI este înființată pe baza antreprizei de construcții din cadrul Grupului de Șantiere Cluj, fondată în 1952. În 1993, ACI a fost privatizată prin metoda MEBO. Aceasta a colaborat la contrucția mai multor obiective importante din țară, inclusiv centrala nucleară de la Cernavodă, 

Alte proiecte au fost contractate în străinătate (Germania, Rusia, Egipt, Libia), dar are și lucrări reprezentative pentru Cluj-Napoca, în special Cluj Arena. Societatea deține filiale ce desfășoară activități de construcții în Germania și Irak.

Compania deține la Cluj o bază de producție dotată cu stații de betoane, ateliere pentru producția industrială și un punct de exploatare produse de balastieră. ACI are în Dej o bază de producție cu stații de betoane și o stație de sortare produse de balastieră în comuna Bata.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza