Constructorii, cu accelerația la maxim pe Sebeș-Turda. Se taie panglica de 1 Decembrie?

Constructorii, cu accelerația la maxim pe Sebeș-Turda. Se taie panglica de 1 Decembrie?

Italienii de la Pizzarotti depun eforturi intense pentru a putea deschide traficul rutier, între Sebeș și Alba Iulia, la 1 decembrie, așa cum au promis.

Pe lotul 1 al A10 Sebeș-Turda se muncește intens pentru a forța deschiderea porțiunii de autostradă la 1 decembrie, de Ziua Națională. Toți prestatorii sunt puternic mobilizați și se lucrează de dimineață până seara târziu, pe întuneric, scrie ziarulunirea.

Conform sursei citate, luni, la Oarda, pe ultima porțiune rămasă fără asfalt între Sebeș și Alba Iulia, a început să asfalteze pe sensul de mers Turda - Sebeș. Se toarnă momentan doar stratul de bază, dar probabil în se vor turna și următoarele straturi de asfalt zilele acestea.

Reprezentanți ai autorităților din Alba au fost prezenți la sfârșitul săptămânii trecute pe șantier pentru a vedea care este stadiul lucrărilor.

Potrivit ziare.com, a fost parcurs tot lotul de la nodul rutier Sebeș și până la Kilometrul 15 unde începe pasajul rutier peste calea ferată de la Alba Iulia Nord. La finalul vizitei de lucru, atât politicienii cât și reprezentanții CNAIR și cei ai antreprenorului Impresa Pizzarotti au declarat că, până la 1 decembrie 2020, se va permite circulația pe 15 kilometri din autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1.

Deschiderea acestei bucăți de autostradă va permite șoferilor care circulă spre sau dinspre Turda să evite DN1, între Alba Iulia și Sebeș, care în perioadele aglomerate este parcurs în zeci de minute.

Comenteaza