Constructorii de la Midicons își ridică o hală în Apahida

Constructorii de la Midicons își ridică o hală în Apahida
Proiectul industrial de la Apahida se află în plin șantier | Foto: Asa Cons

Compania de construcții din Cluj-Napoca a demarat un proiect de realizare a unei hale în comuna Apahida, lucrările fiind realizate de societatea Asa Cons Turda.

VEZI Uzină inaugurată la Apahida, cu ambasadorii marilor puteri

Midicons este specializată în realizarea de hale metalice, printre beneficiarii acesteia numărându-se companii precum DAF – lucrări de infrastructură și utilități, ACE – montaj hală, terasamente, Heuver Banden – infrastructură fundații, structură metalică, Arabesque – terasament și infrastructură, Ambient – terasamente, pardoseli, ziduri de sprijin sau Rondocarton - fundații, platforme.

Societatea execută construcții civile, industriale inclusiv de artă pentru care există autorizație de construcție valabilă, fiind profilată pe infrastructură de hale metalice, construcții anexe și utilități. Pe de altă parte, închiriază schele metalice, cilindri vibrocompactori, popi metalici, dar și budoexcavatoare, autobasculante sau autobetoniere.

Aceasta a fost înființată în 2001, iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de 20 de milioane de lei și un profit net de 4,7 milioane. Acționar unic și administrator al societății este omul de afaceri Ioan Scuturici, conform platformei financiare Termene.ro.

Printre furnizorii cu care colaborează se numără Remco (Olanda), Astron – Lindab (Luxemburg), Frisomat (Belgia). Jumătate dintre clienții săi sunt din străinătate (Spania, Olanda, Austria), iar restul, autohtoni (Ambient, Aquilla, Promod, Arabesque, Rus Expedition). 

Principalii constructori de pe piața clujeană sunt ACI (8,27%), Wincon (5,08%), Asa Cons (4,74%), CH Transbeton (4,28%), Construcții Napoca (3,38%), Midicons deținând 1,05%.

Comenteaza