Consultanții fiscali sunt foarte căutați la Cluj. Salariul ajunge până la 1.300 de euro pe lună

Consultanții fiscali sunt foarte căutați la Cluj. Salariul ajunge până la 1.300 de euro pe lună
| Foto: minervastock - Depositphotos.com

Remunerația lunară pentru un consultant fiscal este între 850 și 1.300 de euro.

Un angajat pe poziţia de consultant fiscal are un salariu care variază, în medie, între 850 şi 1.300 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Un consultant fiscal acordă asistenţă fiscală şi oferă servicii profesionale în domeniul fiscal. Este o profesie liberală, şi face parte din categoria profesiilor reglementate prin lege. Pentru a deveni un consultant fiscal trebuie să dai un examen şi să devii membru în Camera Consultanţilor Fiscali din România. Un astfel de specialist are cunoştinţe solide ale legislaţiei şi procedurilor fiscale; experienţă în relaţia cu autorităţile fiscale române, cunoştinţe avansate MS Office (Excel, Word), cunoştinţe în domeniul preţurilor de transfer şi a servicii fiscale internaţionale. Totodată mai sunt necesare şi capacitatea de analiza şi elaborare de rapoarte către management cu referire la impozite şi taxe, capacitate foarte bună de relaţionare şi comunicare sau abilitatea de a lucra cu termene scurte. Salariul unui consultant fiscal variază între 850 - 1300 euro lunar/net şi se fac angajări în Bucureşti, Cluj-Napoca şi remote - Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichere de masă, zile în plus la concediul de odihnă, în funcţie de vechimea în cadrul companiei, oferte speciale şi o gamă largă de servicii suplimentare, asigurare voluntară de sănătate în clinici private partenere, cursuri de formare profesională 

Consultanții fiscali sunt foarte căutați la Cluj

În prezent, 466 posturi vacante pentru poziţia de consultant fiscal sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj şi în regim de muncă remote.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza