Contabila-şefă a Broker SA, revocată din funcţie; cine o înlocuieşte

Contabila-şefă a Broker SA, revocată din funcţie; cine o înlocuieşte
Contabila-şefă a companiei clujene de intermediere pe piaţa de capital Broker A, Mihaela Botez, a fost revocată din funcţie în urmă cu patru zile.

Înlocuitoarea fostei contabile-şefe, Mihaela Botez, este Laura Nicoleta Covaciu, aceasta din urmă va veni pe post în 1 noiembrie. Botez va activa în continuare în cadrul serviciului contabilitate generală al SSIF Broker SA ca economist. Covaciu a ocupat postul de economist în cadrul SSIF Broker SA începând din 2009 şi este licenţiată a Universităţii "Babeş-Bolyai", Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor. Ea are şi un masterat în Management Contabil - Audit şi Control, şi este în prezent doctorandă a UBB  la catedra de Contabilitate a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.

SSIF Broker SA a fost înfiinţată ca societate pe acţiuni în anul 1994 iar din septembrie 2010, este membru al Bursei de la Viena, iar clienţii societăţii pot tranzacţiona pe piaţa de capital din Austria de la începutul anului 2011. În 2005, SSIF Broker a devenit prima societate de servicii de investiţii financiare listată la
Bursa de Valori, la Categoria I şi este printre cele 10 companii care intră în componenţa principalului indice al BVB, indicele BET. Are agenţii în Alba Iulia, Arad, Bacău, Bistriţa, Botoşani, Bucureşti, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, Suceava, Timişoara şi Zalău.

Etichete
Comenteaza