Continental negociază patru terenuri și o clădire pentru primul său hotel din Cluj

Continental negociază patru terenuri și o clădire pentru primul său hotel din Cluj

Lanțul Continental Hotels vrea să dea în folosință anul viitor un hotel la Cluj pentru care poartă negocieri cu proprietarii de terenuri din zonă. 

Continental, unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere de pe piaţa locală, cu aproape 2.000 de camere, a operat în primele nouă luni din acest an cu un grad mediu de ocupare de 75% şi a avut venituri realizate în creştere cu 7%, potrivit oficialilor companiei.

„Avem apetit pentru dezvoltarea în provincie, purtăm patru negocieri pentru terenuri în Cluj şi pentru o clădire ce ar trebui să treacă în reconversie. Vrem să adăugăm 150 de camere noi lanţului anul viitor“, a spus, pentru ZF, antreprenorul Radu Enache. El precizează că se uită şi la Iaşi, Braşov şi Timişoara şi că anul viitor planul este de dezvoltare a lanţului, inclusiv prin construcţie proprie pe un te­ren aflat în portofoliul companiei.

Continental Hotels operează 14 unităţi de cazare deschise sub brandurile Continental, Hello Hotels şi Ibis. Anul trecut compania a fi­nalizat cu afaceri de 118 milioane de lei şi cu un profit net de 4 milioane, arată datele publice de la Ministeru Finanţelor Publice. Lanţul avea anul trecut 838 de angajaţi.

 

 

Comenteaza